Allmänna villkor

Dessa användarvillkor (nedan "Villkor") är tillämpliga på de beställningar och de köp som du genomför via webbshop-en, som finns tillgänglig på www.fagelforshatt.se och samtliga undersidor till denna webbplats (nedan "Webbplatsen"). Genom att beställa från Webbplatsen accepterar du att Villkoren gäller mellan dig och FÅGELFORS HATTATELJÉ. Webbplatsen drivs av FÅGELFORS HATTATELJÉ, Enestigen 1  579 72 Fågelfors, med registrerat säte i Kalmar län, (nedan "FÅGELFORS HATTATELJÉ").

Din beställning utgör en begäran om att köpa viss(a) produkt(er) från FÅGELFORS HATTATELJÉ. När du lagt din beställning får du ett e-postmeddelande i vilken FÅGELFORS HATTATELJÉ bekräftar mottagandet av din beställning. Denna bekräftelse innebär inte att din beställning har accepterats. Samtliga beställningar är föremål för FÅGELFORS HATTATELJÉ:s godkännande och i mån av tillgång.

FÅGELFORS HATTATELJÉ kommer att skicka ett e-postmeddelande som bekräftar att produkten har skickats till dig (Leveransinformation).

Avtalet mellan dig och FÅGELFORS HATTATELJÉ sluts när FÅGELFORS HATTATELJÉ skickar Leveransinformationen.

Du måste vara minst 18 år gammal för att göra beställningar och handla på Webbplatsen.

FÅGELFORS HATTATELJÉ reserverar sig för eventuella slutförsäljningar, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida. FÅGELFORS HATTATELJÉ reserverar sig även för att viss produktinformation inte är komplett. För det fall FÅGELFORS HATTATELJÉ inte kan fastställa din bostadsadress blir inte din beställning giltig. FÅGELFORS HATTATELJÉ förbehåller sig även rätten att i enskilda fall neka beställning.

FÅGELFORS HATTATELJÉ strävar efter att återgivningen av produkterna på Webbplatsen ska vara så nära verkligheten som möjligt. FÅGELFORS HATTATELJÉ kan dock inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende, t.ex. kan FÅGELFORS HATTATELJÉ inte garantera att de proportioner och färger som visas på Webbplatsen exakt återger de proportioner och färger som produkten har i verkligheten. Hur färgerna återges beror t.ex. på din skärm, ditt grafikkort och inställningar i din dator.

 

Priser
Priserna på Webbplatsen är angivna i svenska kronor inklusive moms. Du kan också betala med faktura. Faktura avgift tillkommer. Priserna anges exklusive frakt- och betalningsavgifter. Webbplatsen innehåller ett stort antal produkter och det är alltid möjligt att vissa produkter, trots FÅGELFORS HATTATELJÉ:s ansträngningar, kan vara felaktigt vara prissatta. FÅGELFORS HATTATELJÉ kontrollerar priserna som en del av sändningsrutinen till dig.
Om en vara skulle visa sig ha ett lägre pris än det som angetts på Webbplatsen får du naturligtvis köpa produkten till det korrekta priset. För det fall en produkt skulle visa sig ha ett högre pris än det pris som angetts på Webbplatsen kommer FÅGELFORS HATTATELJÉ antingen att kontakta dig eller neka din beställning och meddela dig om detta.

 

Transportskador
Alla försändelser som skickas från FÅGELFORS HATTATELJÉ till dig är försäkrade av FÅGELFORS HATTATELJÉ. Om du upptäcker en skada på paketet innan du öppnar det skall kontakta kundservice omgående. Transportskadade varor ersätts kostnadsfritt av FÅGELFORS HATTATELJÉ.

 

Outlösta paket
Om en beställning inte hämtas ut, eller kvitteras ut, i tid eller om en försändelse kommer till oss i retur på grund av att felaktig adress har angivits, debiterar vi 100 SEK som ersättning för frakt, hantering och andra omkostnader. Vid retur från utlandet betalar kunden alla fraktkostnader för försändelsen samt, 100 SEK, som ersättning för hantering och andra omkostnader.

 

Betalning
Du betalar de varor du beställt från Webbplatsen med kort. Du kan också betala med faktura. Fakturaavgift tillkommer. Skicka inga värdehandlingar eller pengar via brev. FÅGELFORS HATTATELJÉ ansvarar inte för pengar, checkar och frimärken som skickas till oss via brev. FÅGELFORS HATTATELJÉ accepterar betalning med svenskt utfört MasterCard, Visa, Eurocard, Diners och American Express. Vid betalning med kort förbehåller sig FÅGELFORS HATTATELJÉ rätten göra en personkontroll, kontrollera kortets giltighet, att utrymme för debitering av köpesumman finns och adressuppgifter på köparen. FÅGELFORS HATTATELJÉ förbehåller sig rätten att neka köp. Vid eventuell retur går pengarna tillbaka till ditt kort. För att göra kortköp på Webbplatsen så säkert som möjligt skickas all information krypterad med SSL (Secure Socket Layer). Det betyder att informationen sker via en säker förbindelse och att dina kortuppgifter inte kan läsas av utomstående. Vid kortköp samarbetar vi med en auktoriserad betalningsförmedlare som hjälper oss att kontrollera att kortet är giltigt för köp direkt mot din bank.

 

Ångerrätt
Från det att du mottagit det du beställt från Webbplatsen följer en ångerrättsperiod på 30 dagar. Under denna period har du möjlighet att skicka tillbaka de artiklar du mottagit och få tillbaka de pengar du betalat för varorna. Distansavtalet upphör automatiskt i samband med att ångerrätten utnyttjas för den beställning ärendet gäller.

För att kunna utnyttja din ångerrätt måste varorna vara i samma skick som du fick dem, dvs. oskadade och oanvända. Om du vill utöva din ångerrätt skall du följa instruktionerna som medföljer din beställning. Vid frågor, kontakta kundservice. Väljer du att utnyttja ångerrätten kommer FÅGELFORS HATTATELJÉ, så snart din retur godkänts, att betala tillbaka det du erlagt för de aktuella varorna. Eftersom transportavgiften är densamma oavsett hur många varor du köpt i samma beställning återbetalas endast transportkostnaden i de fall du returnerar samtliga varorna från din beställning (och inte endast en del av varorna).

 

Reklamation
Eventuella skador på beställda varor ska anmälas snarast till kundservice. När FÅGELFORS HATTATELJÉ fått varan och reklamationen blivit godkänd, skickar FÅGELFORS HATTATELJÉ dig en ny vara plus ersättning för frakten eller så återbetalar FÅGELFORS HATTATELJÉ dig vad du lagt ut för varan plus ersättning för frakten.

Om du fått en felaktig eller felexpedierad leverans kommer FÅGELFORS HATTATELJÉ, förutsatt att du följer de returinstruktioner som följer med i din beställning och informerar FÅGELFORS HATTATELJÉ:s kundtjänst på info@fagelforshatt.se, att stå för sedvanliga returkostnader. Vid retur från kund, som inte avser utövande av ångerrätt, står kunden risken för skador som kan uppstå vid transporten. Vid eventuell tvist hänvisar FÅGELFORS HATTATELJÉ till ARN (Allmänna Reklamationsnämnden) och FÅGELFORS HATTATELJÉ följer alltid deras rekommendationer.

 

Personuppgifter
Alla uppgifter och all information som du lämnar till FÅGELFORS HATTATELJÉ när du genomför en beställning är till för kundrelationen mellan dig och FÅGELFORS HATTATELJÉ. FÅGELFORS HATTATELJÉ arbetar för att din integritet skall vara bibehållen på Internet. Vi har därför tagit fram en policy för hur FÅGELFORS HATTATELJÉ behandlar och sparar din personliga information. Innehållet i Personuppgiftspolicyn kan löpande förändras och därför bör du läsa igenom den igen när du besöker Webbplatsen nästa gång. Om du vill få ytterligare information om hur FÅGELFORS HATTATELJÉ behandlar dina uppgifter eller om du önskar rättelse eller ändring av dina uppgifter är du välkommen att kontakta FÅGELFORS HATTATELJÉ på adressen info@fagelforshatt.se. Till denna adress kan du även vända dig om du vill avregistrera dig som medlem eller om du vill motsätta dig att FÅGELFORS HATTATELJÉ använder dina uppgifter för direktmarknadsföring.

 

Länkar
Webbplatsen kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte står under FÅGELFORS HATTATELJÉ:s kontroll. FÅGELFORS HATTATELJÉ ansvarar inte för integritetsskydd eller innehåll på dessa webbplatser utan tillhandahåller länkarna för att underlätta för våra besökare att hitta mer information inom specifika områden.

 

Immateriella rättigheter
Innehållet på Webbplatsen är skyddat av upphovsrätt som tillhör FÅGELFORS HATTATELJÉ. Samtliga varumärken är registrerade varumärken. Fotografier på Webbplatsen får inte kopieras.

 

Kontakta oss
Dina åsikter är mycket värdefulla för oss på FÅGELFORS HATTATELJÉ. Därför vill vi att du kontaktar oss om du har synpunkter eller ytterligare frågor kring beställningar, leveranser, produkter eller om något problem uppstår.
Du kan också kontakta oss på info@fagelforshatt.se
 

FÅGELFORS HATTATELJÉ
Enestigen 1 
579 72 Fågelfors
Tel: +46 491 515 99

kortbetalning kortbetalning
2012 | Wåhlin's